Braşov (oraşul-martir)

Din Deltă sărim la munte că să păstrăm o diversitate geografică :P. Ce să vă zic eu despre Braşov… n-am stat foarte mult, dar am fost impresionat de infrastructura oraşului şi mai ales de peisajul care-ţi taie rasuflarea. Am încercat să văd cât mai mult din oraş şi o să vă prezint şi vouă ce cred că merită văzut:

 

Pe dealul Wartte puteţi admira Turnul Alb si Turnul Negru, asta dacă puteţi urca până acolo… este cărare, sunt scări, dar dacă-i cald afară, nu încercaţi urcarea fără o sticlă de apă la voi. Dacă mergeţi puţin mai sus de aceste turnuri, o să vedeţi tot oraşul la picioarele voastre.

 

 

Este unul din multele locuri de unde puteţi vedea oraşul. Braşov face parte din oraşele cu clădiri impresionante, atât cele vechi cât şi cele moderne şi merită vizitat. Timpul meu a fost limitat în acest oraş, dar o să ma întorc acolo cât de curând posibil. Puteţi vedea mai jos câteva imagini de prin centrul oraşului, printre care şi vestita Biserică Neagră.

 

 

 

 

 

Dacă tot aţi ajuns în Braşov, mai mergeţi câţiva kilometri până la Muzeul Naţional Bran. Pentru studenţi, intrarea a fost de 6 lei acum 2 săptămâni. Înainte să urcaţi la castelul Bran, faceţi o vizită prin satul istoric de la baza acestuia. O să aflaţi mai multe despre istoria şi cultura locului.

 

 

Ce să vă zic despre Bran… e destul de uşor să te pierzi, să cazi pe scările înguste sau prin culoarele care erau odinioară secrete, dar o să fi uimit de ce vei găsi înauntru. E un loc plin de istorie şi de vizitatori 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: